Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش باشگاه خبرنگاران دانشجویی ایران(ایسکانیوز)، محمدرضا بلیاد در نشستی با حضور علیرضا لادن‌مقدم معاون آموزش‌های فنی و مهارتی کاربنیان سازمان سما، آمادگی آموزشکده سمای دانشگاه آزاد اسلامی واحد کرج را برای اجرای دو طرح کاربنیان(تعمیر خودرو و موبایل)، مدارس عالی مهارتی (صنعت و فناوری، مهارت‌ها و سبک زندگی اسلامی) و راه‌اندازی رشته‌های فنی و مهارتی متناسب با شرایط اقلیمی استان و آمایش منطقه‌ای اعلام کرد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

معاون آموزش‌های عمومی و مهارتی دانشگاه آزاد واحد کرج با یادآوری ظرفیت‌ها، توانمندی‌ها و همکاری سایر نهادهای علمی و اجرایی استان البرز در زمان  تصدی محمدحسن برهانی‌فر رئیس این واحد دانشگاهی افزود: علاوه بر این در امور مدارس سما با همت  سیدمحمد بطحایی رئیس سازمان سما، راه‌اندازی سه مدرسه ابتدایی، متوسطه دوره اول و هنرستان کشاورزی و بوستان تعلیم و تربیت علوی – فاطمی در کرج و هشتگرد آغاز شده است.

مهم‌ترین اهداف سازمان سما

علیرضا لادن‌مقدم معاون آموزش‌های فنی و مهارتی کاربنیان سازمان سما نیز از اهداف و سیاست‌های مهم دانشگاه آزاد اسلامی در توسعه و ارتقای سطح توانمندی‌های متقاضیان و متخصصان، دانشجویان و جامعه هدف که نیازمند به آموزش‌های مهارتی در کشور هستند خبر داد و گفت: مهم‌ترین هدف سازمان سما تربیت نیروی انسانی متعهد و تکنسین ماهر در حوزه مهارت‌های مورد نیاز کشور است.

در پایان این نشست علیرضا لادن‌مقدم و وحید کیا مدیرکل آموزش‌های فنی و حرفه‌ای و مهارتی سما از کارگاه‌ها و آزمایشگاه‌ها و دستاوردهای آموزشکده سما نیز بازدید کردند.

شکل‌گیری دانشکده آموزش‌های عمومی و مهارتی سما به‌صورت کامل زیر نظر واحد دانشگاهی کرج با مدیریت  محمدحسن برهانی‌فر رئیس دانشگاه آزاد اسلامی استان البرز بوده و از همه ظرفیت‌های این دانشگاهی در اجرای اهداف و سیاست‌های کلان دانشگاه آزاد اسلامی بهره‌مند خواهد شد.

انتهای پیام/

حمید انصاری کد خبر: 1087886 برچسب‌ها دانشگاه آزاد اسلامی کرج مدارس سما مهارت آموزی

منبع: ایسکانیوز

کلیدواژه: دانشگاه آزاد اسلامی کرج مدارس سما مهارت آموزی دانشگاه آزاد اسلامی فنی و مهارتی سازمان سما

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.iscanews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسکانیوز» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۰۷۷۱۷۴۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

دانشکده هوش مصنوعی در دانشگاه آزاد تبریز راه‌اندازی می‌شود

به گزارش خبرنگار خبرگزاری علم و فناوری آنا، آرش رنجبران رئیس دانشگاه آزاد اسلامی استان آذربایجان‌شرقی و واحد تبریز در مراسم روز معلم که با حضور مالک رحمتی استاندار آذربایجان‌شرقی برگزار شد، گفت: دانشگاه آزاد تبریز نخستین واحد دانشگاه آزاد است که سال ۱۳۶۱ تأسیس شد و درخت تنومند دانشگاه آزاد اسلامی، مولود انقلاب است که ریشه خود را از شهر اولین‌ها تبریز پرافتخارگرفته است.

وی افزود: دانشگاه آزاد اسلامی استان آذربایجان‌شرقی با ۳۳ واحد و مرکز بیش از یک‌هزار و 450 هیئت علمی و بیش از ۶۳ هزار نفر دانشجو دارد و یک‌هزار و ۹۰۰ کارمند یکی از بزرگ‌ترین مرکز علمی و پژوهشی استان است.

رئیس دانشگاه آزاد اسلامی استان آذربایجان‌شرقی و واحد تبریز گفت: دانشگاه آزاد اسلامی واحد تبریز و علوم پزشکی مستقل با حدود ۶۰۰ هیئت علمی ۳۰ هزار دانشجو و حدود یک‌هزار کارمند به‌عنوان یکی از دانشگاه‌های پیشرو و تأثیرگذار در حوزه علم و فناوری محسوب می‌شود.

رنجبران تبیین کرد: دانشگاه آزاد اسلامی بدون بهره‌گیری از بودجه دولتی و بدون اینکه بار هزینه‌ای برای اداره کشور داشته باشد با افتخار بخش بزرگی از آموزش پژوهش و فرهنگ را بر عهده دارد و در حال حاضر حدود ۴۰ درصد از سهم آموزش عالی در استان به این دانشگاه اختصاص دارد.

وی افزود: بر این باوریم که بزرگ‌ترین ظرفیت دانشگاه آزاد اسلامی به‌عنوان یک شبکه توانمند علمی و فناورانه بستر‌های نوین توسعه نوآوری، ظرفیت حل مسئله است، ظرفیتی که بایستی در جهت حل مسائل و مشکلات کشور به کار گرفته شود.

رئیس دانشگاه آزاد اسلامی استان آذربایجان‌شرقی و واحد تبریز متذکر شد: امروز سامانه پایش آزاد با تعریف نظام موضوعات کشور در حوزه‌های مختلف و استخراج مسائل این حوزه‌ها و پایان‌نامه‌ها و تحقیقات تحصیلات تکمیلی را به صورت نظاممند بدین مسیر سوق دهد و حدود ۳۰ درصد پایان‌نامه‌های ما به سمت حل مسائل کشور هدایت می‌شود و این افتخار بزرگی است که دانشگاه آزاد اسلامی با جدیت دنبال می‌کند و این آمار هر روز رو به افزایش است.

رنجبران تأکید کرد: در راستای ایجاد زیرساخت‌های لازم برای تحقق ظرفیت حل مسئله و نگاه ماموریت گرایانه دانشگاه، این مرکز آموزشی اقدام به ایجاد دانشکده‌های موضوعی کرده است. در حوزه‌های مختلف دانشکده مهندسی ساخت و فناوری‌های صنعتی اسفندماه ۱۴۰۲ در واحد تبریز به‌عنوان اولین دانشکده مهندسی ساخت و فناوری‌های صنعتی کشور راه‌اندازی شد و مورد بهره‌برداری قرار گرفت.

وی همچنین از اخذ مجوز دانشکده‌های هنر و رسانه، فرهنگ و تمدن و تعلیم و تربیت اسلامی خبر داد.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • اعلام آمادگی دانشگاه مطرح ایرانی برای آموزش زبان فارسی به دانشجویان اخراجی آمریکا
  • راه‌اندازی یک واحد صنعتی در دانشگاه آزاد شاهرود/ ۵۰ دانشجو در فاز نخست شاغل می‌شوند
  • راه‌اندازی یک واحد صنعتی در دانشگاه آزاد شاهرود/ اشتغال ۵۰ دانشجو در فاز نخست
  • افتتاح مرکز آموزش وتوسعه ی فناوری های دانشگاه آزاد اسلامی سنندج
  • دانشکده هوش مصنوعی در دانشگاه آزاد تبریز راه‌اندازی می‌شود
  • تجربه آموزش‌های ترکیبی در مسیر پیشرفت و هوشمندسازی را ادامه می‌دهیم
  • ۸۸ هزار داوطلب دکتری انتخاب رشته کردند
  • افزایش رشته‌های کارشناسی ارشد دانشگاه آزاد شهرکرد
  • شانزدهمین دوره مسابقات قرآنی طرح قدس در بندرانزلی آغاز به کار کرد
  • مهلت انتخاب رشته داوطلبان دکتری تخصصی دانشگاه آزاد تمدید شد